Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hipochonder blog

Nyugodjon meg, korántsem annyira perverz, mint gondolná

2015. február 10. 09:48 - behrens

Gondolkozott már a szexuális fantáziáin, illetve azon, hogy ezek a fantáziák egyáltalán mit jelentenek? Amennyiben igen, biztos, hogy az alábbi két aggodalom, már felmerült Önben: „Valóban ennyire unalmas és konvencionális lennék?” vagy „Lehetséges, hogy egy undorító perverz vagyok?”

Egy frissen közzétett kutatás eredménye szerint, jobb, ha az előbbi kételyek miatt senki sem izgatja magát. Az emberek ugyanis szívesen szórakoztatják önmagukat erotikus fantáziálgatással, és ezek közül csupán csak néhány szélsőséges, vagyis olyan képzelgés akad, amely szinte mindenkinél előfordul vagy szinte senkinél sem.

„Nagyon kevés szexuális fantázia nevezhető statisztikailag szokatlannak”

- számol be a kutatást vezető kanadai pszichológus t Christian Joyal, akinek tanulmányát a Journal of Sexual Medicine szakmai folyóirat közölte.

A kutatók 1516 felnőtt részletes online felmérését végezték el. Bár ez egy nagy minta, a kutatók elismerik, hogy a szexuális fantáziájuk megosztására hajlandó emberek nem feltétlenül képviselik az átlagpopulációt.

Mind a nőknél, mind a férfiaknál csupán három szexuális fantázia számított jellemzőnek (a résztvevők több mint 84,1%-a jelölte meg): romantikus érzelmek a szexuális kapcsolat közben, olyan fantáziák melyekben fontos az atmoszféra és a hely, és a romantikus helyszíneket érintő fantáziák.fant.jpg

A résztvevők egy 55 szexuális fantáziát felsoroló listát kaptak, majd megkérték őket, hogy mindegyiket értékeljék egy 7 pontos skálán, melyen az 1 pont érdektelen dolgot, a 7 pont nagyon izgató fantáziát jelent.

Azt is kérték, hogy amennyiben nem szerepel a listán, írják le a kedvenc szexuális fantáziájukat. 372 ember egészítette ki a felsorolást.

A listán szereplő 55 fantázia közül csak kettő fordult elő statisztikailag ritkán (azaz csak a résztvevők alig 2,3%-a jelölte be) méghozzá a 12 éven aluliakkal és állatokkal folytatott szex. Másik kilenc bizonyult statisztikailag szokatlannak (a résztvevők 15,9 %-a erősítette meg) ezek közé tartozott a partner levizelése.

Mindössze három szexuális fantázia volt statisztikailag jellemző mind a nőkre, mind a férfiakra (a résztvevő 84,1%-a jelölte meg): romantikus érzelmek a szexuális kapcsolat közben, fantáziálás, melyben fontos az atmoszféra és a helyszín illetve a romantikus helyszíneket tartalmazó fantáziák.

Két további fantázia csupán a férfiaknál volt jellemző: orális szexben részesülni és két nővel folytatott aktus.

"Az alárendelt fantáziákat elismerő nők aránya nem elhanyagolható.”

– írják a szerzők.

„A nők jelentős arányban számoltak be szexuális domináns partnerről folytatott képzelgésről (64,4%), a szexuális aktus során való megkötözöttségről (52,1%), szexuális aktust kísérő fenekelésről és korbácsolásról (36,3%) illetve a szexre való kényszerítés (28,9%) fantáziálásáról. Érdekes módon, az előbbi szubmisszív szexuális képzelgésekről a férfiak szintén jelentős arányban számoltak be (53.2%, 46.2%, 3.7 %).”

- tették hozzá a szerzők.

„A partner szexuális dominanciájának fantáziálása a nőknél általában jelentősen nagyobb arányban fordult elő, míg a szexuális dominancia gyakorlása statisztikailag általában a férfiaknál volt erősebb. Összességében az alárendelt fantáziák jelentős arányban társultak szexuálisan domináns képzelgésekkel, ami arra utal, hogy ezek a fantáziák egyáltalán nem elkülönültek vagy ellentétesek.”

Bár az eredmény némileg megmagyarázza A szürke ötven árnyalata című bestseller népszerűségét, ez korántsem azt jelenti, hogy a férfiaknak feltétlenül el kellene náspángolniuk szexuális partnereiket.50-shades-of-grey-official-trailer-01.jpg

„Az alárendelt fantáziákról beszámoló nők körülbelül fele ugyanis egyáltalán nem vágyik arra, hogy eme fantáziájuk az való életben is testet öltsön. Ez pedig azt támasztja alá, hogy a szexuális fantáziák és vágyak közt a nőknél általában élesebb különbséget kell tennünk, mint a férfiak esetében."

–írják a szerzők.

További érdekes eredmény, hogy

„a homoszexuális aktusról fantáziáló nők és férfiak aránya jelentősen felülmúlta a nyíltan homoszexuális vagy biszexuális résztvevők arányát”.

Ezek után felmerül a kérdés, hogy manapság, amikor már az azonos neműek házassága elé sem gördül akadály, egyesek talán a szexuális fantáziálásban élik ki efféle vágyaikat, mert a homoszexualitás továbbra is élő megbélyegzése visszatartja őket attól, hogy nyíltan vállalják homoszexualitásukat.

Ezeket olvasta már?

32 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hipochonder.blog.hu/api/trackback/id/tr87157337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.02.10. 15:46:53

Vannak egészséges szexuális fantáziák, melyek fenntartják a házaspár szexuális életet.

S vannak káros szexuális fantáziák, melyek gonoszságot terjesztenek. Ilyenek pl. a csoportszex, a homoszexualitás, a pedofília, s minden más hasonló.

Mészáros Laci 2015.02.10. 15:49:29

"egyesek talán a szexuális fantáziálásban élik ki efféle vágyaikat"

dehogy.

Ianas 2015.02.10. 15:51:18

@maxval bircaman szerkesztő: Természetesen az első hozzászóló. És persze, hogy megjelennek a melegek és a pedofilok.

Keep up the good work.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.02.10. 16:03:53

@maxval bircaman szerkesztő: ezek közé tartozik, hogy te nemi életet élsz egy kutyával.

steery 2015.02.10. 16:16:49

A szexuális fantáziák egyben lehetnek a tudatalatti képi üzenetei is, amikkel mondani akar valamit. Ha gyakran ismétlődnek, pláne kényszeresen, az csak annyit jelent, hogy a feltudat nem fogta fel, mit akar üzenni az altudat és nem reagált rá megfelelően.
Például ha alárendeltségről fantáziálsz, az jelentheti azt is, hogy a párkapcsolataidban alárendelt szerepben érzed magad vagy arra kényszerülsz, kiszolgáltatott vagy a másiknak és ez nem jó neked. Tenned kéne ellene valamit, úgymond felszabadítani magad (emancipáció).
Ha dominanciáról fantáziálsz, akkor meg ugráltatod a másikat és zsarnokoskodsz felette, kényszeríted és ez nem nem jó neked (mert a zsarnok mindig fél az elnyomottak bosszújától). Tenned kéne ellene valamit. Adj teret a másiknak, engedd "hosszú pórázra".
Ha levizelésről fantáziálsz, akkor ez a megvetésed fejezi ki a másik iránt vagy a másik megvetésére hívja fel a figyelmed. Ilyenkor vagy lásd meg a másik értékeit vagy hagyd el.
Ha gyerekkel való szexről fantáziálsz, az azt jelzi, hogy mennyire gyerekes, infantilis, éretlen vagy. Vagyis fel kéne nőnöd végre. Kapd össze magad.
Ha homoszexuális aktusról fantáziálsz, noha heteró vagy, az azt jelzi, hogy javítanod kéne az azonos neműekkel való viszonyodon, viselkedéseden, hogy jobban kijöjj velük.
Ha állattal való szexről fantáziálsz, akkor vedd észre, hogy állati viselkedésnek tartod a szexet, nem emberinek (hibás értékelés). Vagyis a párkapcsolatok emberi oldalát kéne fejlesztened.
Stb.
Ha megteszed az életedben a szükséges változtatásokat és ezután elmúlnak a hozzá kapcsolódó szexuális fantáziáid, akkor célt értél. Olyan ez, mint az autó műszerfala: ha feltöltöd az olajat, abbamarad a kijelzőn a pislogás.
Ebből következően nincs olyan, hogy egészséges vagy beteges (káros) szexuális fantázia. A műszerfali kijelzés önmagának nem egészséges vagy káros, csak kijelzés (és semmi több). Ami rámutat egy máshol lévő valós problémára. Ami viszont lehet egészséges vagy káros rád nézve. Szóval nem a fantáziád ellen kell tenned valamit, hanem megérteni a jelentését.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2015.02.10. 17:06:34

"„Az alárendelt fantáziákról beszámoló nők körülbelül fele ugyanis egyáltalán nem vágyik arra, hogy eme fantáziájuk az való életben is testet öltsön."

Ezt húzzuk alá: a fantáziálás és a valóságos igények között NAGY különbség lehet, sőt, gyakran nagy különbség van. Emiatt senki se ijedjen meg, ha olyan dologról fantáziál néha, amit a gyakorlatban valamiért egyáltalán nem óhajtana kipróbálni. Fantáziálni mindenről szabad, mert az egy bizonyos mérték alatt csak csapongó képzelgés, következmény, kockázat nélküli átélése egyébként kizárt lehetőségnek. Ha egy nő egyszer arra gondol, hogy milyen izgi lenne, ha a kutyája ráizgulna kicsit, akkor se pánikoljon, mert ez csak szelep, és szinte teljesen biztos, hogy a valóságban tökéletesen elutasítaná a legkisebb lehetőséget is erre. Én is jutottam már el biszexuális fantáziálásig a párommal egy forró hangulatú beszélgetésben, holott az ötlet a gyakorlatban nem fog megvalósulni. Ettől még nem kezdek rózsaszínben járni.

"egyesek talán a szexuális fantáziálásban élik ki efféle vágyaikat, mert a homoszexualitás továbbra is élő megbélyegzése visszatartja őket"

Egyesek. A Hairben volt egy mondat, amikor a hosszú szőke hajú srácot kérdezik a rendőrségen, hogy homokos-e. A válasz: nem, bár Mick Jaggert azért nem rúgnám ki az ágyamból. A fantáziabeli kilengés sokszor csak ennyi, épp ezért fölösleges egy néha ilyesmiről is fantáziáló kamaszba belebeszélni azt, hogy ő már meleg, csak még nem meri vállalni. Mert most sajnos ez megy. Nem meleg, csak kamasz, nyögve a hormonok terhe alatt, és olyat is elképzel olykor, amit nem pusztán a környezet elutasítása miatt nem akarna az életben megtenni. A homoszexualitás ellen az ember saját természete is tud ám tiltakozni, nem csak az ellenséges, gonosz társadalom.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.02.10. 17:10:33

@vacsad:

A törvény ebben nem mérvadó, eleve a törvény ezzel nem foglalkozik.

Kan Csóka 2015.02.10. 17:46:42

@maxval bircaman szerkesztő: Nekem igen élénk vissaztérő sexuális fantáziám Téged tiszta erőből pofánbaszni egy bikacsökkel.... :D :D: D

Le Orme 2 2015.02.10. 19:33:47

A tanulmány módszertana, vagyis értékelni a 7 pontos Likert skálán a megadott lehetőségeket, felülbecsüli a tényleges fantáziálás előfordulását. Ezen nem tompít a lista kiegészíthetősége. Másrészt ez az adatközlés nem korrekt, mit jelent pl. a 15,9%-os arány? Ennyien adtak egy pontnál többet a kérdésre, vagy hét pontot? Vagy 4-7 pontot?

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2015.02.10. 20:10:35

@maxval bircaman szerkesztő: Érdekes módon a a fent említett pedofíliát bünteti a törvény, a szintén fent említett csoportszexet és homoszexualitást pedig nem. És ez a Föld legnagyobb részén így van. Lehet mindenki hülye csak te vagy helikopter?

miva? 2015.02.10. 20:38:19

Nekem egy naponta visszatérő szexuális fantáziám van csak: Maxvalt a réten seggberakja egy kétméteres brabanti mén.

Lehet hogy perverz vagyok?

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.02.10. 20:55:52

@miva?: szerintem egyáltalán nem vagy perverz. Teljes mértékben érthető, sőt... Azért azt a pacit sajnálnám. Te nem? ;)

SZ.A. 2015.02.10. 21:45:36

@vacsad: 40 éve még a homoszexualitást is büntették a világ majd minden országában, vagy legalábbis betegségnek fogták fel, még az USA-ban is. Aztán a meleg lobbi tett ennek megváltozásáért. Én csak az egyszerű paraszt bácsival értek egyet, aki azt mondja, hogy őt nem zavarja a dolog, csak azt nem akarja megvárni amíg kötelezővé is teszik.

DocBulywood 2015.02.10. 21:47:52

Az mennyire aberrált fantáziálás, h ha lehetne pl a metrón/buszon/villamoson kiszemelt csajjal 1 órán belül ágyba bújhatnék, vajon a kúrálás előtt megfürödne? Ne legyen büdös a lika, a hónalja, stb.

Vagy a szex előtti tisztálkodás csak számomra fontos?

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.02.10. 21:51:07

@DocBulywood: ritka kivételtől eltekintve, én azt hittem, az a természetes... manapság már nem az?

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2015.02.10. 22:42:06

„A partner szexuális dominanciájának fantáziálása a nőknél általában jelentősen nagyobb arányban fordult elő, míg a szexuális dominancia gyakorlása statisztikailag általában a férfiaknál volt erősebb. Összességében az alárendelt fantáziák jelentős arányban társultak szexuálisan domináns képzelgésekkel, ami arra utal, hogy ezek a fantáziák egyáltalán nem elkülönültek vagy ellentétesek.”

Mivel nem hagynak már békén az olvasóim, ezért hozzászólok, hogy elmagyarázzam, hogyan is kell ez értelmezni:

A Férfiak azért szexuális dominanciáról azért ábrándoznak, mert egyikük sem találkozott még olyan nővel, aki kezdeményezett volna, meg tudta volna fogalmazni, hogy mire vágyik az ágyban, mi jó neki, mit szeretne. Mindössze ennyit jelent, nem kell ezt túldimenzionálni.

Ezzel szemben a született szubmisszív nők nagy része egy idő után eljut oda, hogy belássa, semmitől nem nedvesedik jobban a bugyija, mint ha egy Férfi végre tényleg azt teszi vele, amit csak akar. Erről most hirtelen nem jut más meszembe, mint az a nőm, aki egy mosolyszünet alatt rájött arra, hogy maszturbáció során nem tud másképp kielégülni, mint amikor arról fantáziál, hogy "egy szórakozóhelyen követem a mosdóba, majd egy szó nélkül felkenem a hideg csempére és magamává teszem minden tiltakozása ellenére." Semmi más nem segítette olyan gyorsan olyan mértékű orgazmushoz, mint ez a kép, amit meg is osztott velem. Jellemző a nőkre azonban az, hogy amikor a való életben megpróbálkoztam azzal, hogy hozzásegítsem ennek a fantáziájának kiéléshez, olyan vadul tiltakozott, hogy elment a szextől az a maradék kedvem is.

További info itt:

Így gondozd az asszonyodat!

huffnagel.blog.hu/2014/09/20/igy_gondozd_az_asszonyodat

"5. Rendszesen csapasd ki a felgyülemlett érzelmi feleslegét!

A nők számára az érzelem pont olyan, mint számunkra, Férfiak számára a sperma. Folyamatosan termelődik bennük. Ha nem tudnak tőle időben megszabadulni, akkor a mi vőlegénybetegségünkhöz hasonlítható lelki tüneteik lesznek. Ha egy nőt nem fegyelmez, nem tanít engedelmességre egy Férfi, akkor előbb vagy utóbb lelkibeteg lesz. Elkezdhet például vitatkozni veled, vagy súlyosabb esetben dilibogyókat szedni, meg nyavalyogni a tumblr-en. Ezt megelőzheted azzal, ha alkalmasint kemény kézzel elfenekeled.

Az egyik ilyen, sok pár számára működőképes megoldás a Családon vagy Párkapcsolaton Belüli Fegyelmezés. Ennek a lényege nagyjából annyi, hogy a nőnket minden egyes olyan alkalommal alaposan (sírásig) elfenekeljük, amikor rászolgált, de néha még olyankor is, amikor egyáltalán nem. Ahogy az a közismert Korán idézetben áll nagyon is bölcsen: "Verd meg asszonyodat minden adandó alkalommal akkor is, ha nem tudod, miért vered épp. Ő majd pontosan tudni fogja az okát". Mert: "Csak attól a kéztől esik jól a simogatás, amelyik alkalom adtán oda is tud csapni."

Ha a nődet a rendszeres elfenekeléssel hozzásegíted ahhoz, hogy ki tudja magából adni az érzelmi feleslegeit, élete végéig emlékezni fog rád. Szerkesztőségünk elmélete szerint a nők azért vannak számunkra megmagyarázhatatlan módon oda a spanking-ért, mert ilyenkor nyernek bűnbocsánatot a mindegyikük által magukban hordozott ősaszony, Éva által elkövetett eredendő bűnért.

Angolul beszélő olvasóink (lásd. gender study szakos hallgatók) figyelmét ezen a ponton felhívnánk a Manhood Academy remek, lényegretörő oktatóvideójára, ami fél órában remekül összefoglalja és közben mókásan illusztrálja a nők helyes gondozásának művészetét. Ezt minden 12 éves fiúnak látni kellene, mielőtt el kezd csajozni!"

2015.02.10. 23:09:36

@steery: Bírom az ilyeneket okos tanácsokat, hogy hogyan változtassuk meg magunkat. Miért kéne megváltoztatni? A normál szex mostanra már tök uncsi, jó kis perverz szex az igazi.

2015.02.10. 23:13:10

@maxval bircaman szerkesztő: Jaj... Ez fájdalmas volt. Kapcsolj villanyt, hátha csökken körülötted a mindent beborító sötétség.

Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.02.11. 00:17:45

@maxval bircaman szerkesztő: Na, megvolt a napi kötelező buzizás, jelentkezz a kommisszár elvtársnál egy buksisimire, meg valami jutalomfalatra.

2015.02.11. 10:41:09

Ez nagyon érdekes, ugyanis:

“American Psychiatric Association Diagnostic and Statistical Manual (DSMIV) indicates that: Except for Sexual Masochism, where the sex ratio is estimated to be 20 males for each female, the other paraphilias are almost never diagnosed in females, although some cases have been reported (DSM-IV, 1994, p. 524).”

"One common misconception of BDSM and kink is that women are more likely to take on masochistic roles than men. Roy Baumeister (2010) actually had more male masochists in his study than female, and fewer male dominants than female. The fact that neither of these gender differences were significant, suggests no assumptions should be made regarding gender and masochistic roles in BDSM. One explanation why we might think otherwise lies in our social and cultural ideals about femininity ; masochism may emphasize certain stereotypically feminine elements through activities like feminization of men and ultra-feminine clothing for women. But such tendencies of the submissive masochistic role should not be interpreted as a connection between it and the stereotypical female role—many masochistic scripts do not include any of these tendencies."

Nézzük a számokat:

szexuális domináns partnerről folytatott képzelgés: 64,4% (nők); 53,2% (férfiak)

a szexuális aktus során való megkötözöttségről: 52,1% (nők); 46,2% (férfiak)

szexuális aktust kísérő fenekelésről és korbácsolásról: 36,3% (nők);

illetve a szexre való kényszerítés 28,9% (nők).

Itt nem volt egyértelmű, hogy hány % a férfiaknál.

Végeredményben még ez a kutatás sem tár elénk semmi különöset. A nőket- amellett, hogy hagyományosan szubmisszívnek nevelik őket- a szexuális gátlások is mozgathatják, melyek a kutatások szerint szignifikánsan növelik a szubmisszív fantáziák előfordulásának esélyeit.

Még ezzel együtt is csupán 10% a nemek közötti eltérés a domináns partner tekintetében a nők "javára", illetve 6% a megkötözöttségnél.

Egy kis érdekesség a témában.

confessionsofaboytoy.com/2015/01/22/straight-guys-attracted-to-guys/

www.nytimes.com/2011/03/18/education/18sex.html?_r=2&partner=rss&emc=rss&

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18072857

www.telegraph.co.uk/men/thinking-man/10441027/How-porn-is-rewiring-our-brains.html

DocBulywood 2015.02.12. 20:51:07

@pythonozok:

Tapasztalatom szerint a nők egy része kihívásokkal küzd a higiéniai vonalon is.

Lehet, h azt hiszik, h a p.csaszag csábító, de nem az. Broáfff!

tralalala 2015.02.23. 22:28:18

Tök jó, hogy egyszer azt írod, hogy a fantázia meg a valós vágy/igény közt éles különbség lehet, de aztán:

"egyesek talán a szexuális fantáziálásban élik ki efféle vágyaikat, mert a homoszexualitás továbbra is élő megbélyegzése visszatartja őket attól, hogy nyíltan vállalják homoszexualitásukat."

Ez most egy ilyen kötelező odanyalintás, vagy a randa többségi társadalom pajkos elfenekelése? :D

szamaritánus 2015.02.24. 14:33:21

@maxval bircaman szerkesztő: fene egye meg a gonosz csoportszexet :DDDDD

szamaritánus 2015.02.24. 14:36:46

@maxval bircaman szerkesztő:

Btk. 197.§ (2). bekezdés /a. pontja – erőszakos nemi közösülés minősített esete, amikor a sértett 12 éven aluli személy, mivel őket a törvényi vélelem alapján védekezésre képtelennek kell tekinteni (Btk. 210.§)

VÖ.

Btk 210. § A 197-198. § és a 200. § alkalmazásában a tizenkettedik életévét be nem töltött személyt védekezésre képtelennek kell tekinteni.

ilyen értelemben bünteti, még ha nem is mondja ki a pedofília szót.

Keresztény szellemiségű luxuskurva 2015.02.26. 09:48:29

Maxval, egyszer tényleg elintézem, hogy seggbe kúrjon egy 11 éves egy felcsatolható rücskössel, közben bömbölni fog Elvis és a Dolly Roll egyszerre, mert azokat is a sátán ellette, a tetejébe meg 2%-os cicapezsgőt is fognak beléd diktálni az orrodon át, mert a szád sajnos foglalt lesz.

Kapitány_1 2015.03.21. 14:26:20

@maxval bircaman szerkesztő: Nomen est omen, tényleg birka lehetsz - de legalábbis kétharmad részt.

Burgermeister 2015.05.05. 02:14:27

Jok a hpzzaszolasok es a programok...kulonosen huffnagel:-)
süti beállítások módosítása